Spotshare, fotografie gear blog

Fotografie deals tijdens Black Friday 2021

Geüpdatet op 24 november 2021 #Tips en tricks

Top fotografie deals tijdens Black Friday 2021

Er zijn natuurlijk heel veel winkels die meedoen met Black Friday en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Tijdens Black Friday zullen we een overzicht plaatsen met de beste fotografie deals, zodat je gelijk bij de juiste aanbieder bent en je deal kan scoren!

Deze deals worden geupdate voor en tijdens Black Friday 2021.

Product Vanaf Nu voor Link naar webwinkel
Canon EOS 90D Body 1.319,99 1.049,- Coolblue »
Sony A7 III + 50mm f/1.8 2.198,- 2.089,- Coolblue »
Lowepro tassen   20% korting CameraNu »
Benro filters   15% korting CameraNu »
Statieven   40% korting CameraNu »

Black Friday camera deals van Coolblue

Black Friday Camera deals bij Coolblue

Coolblue had het goed begrepen vorig jaar en kwam met hele scherpe deals, dit jaar pakken ze weer groots uit!

Bekijk alle Black Friday deals bij Coolblue  


Black Friday deals bij CameraNu

Black Friday Camera deals bij CameraNu

Vorig jaar heeft CameraNu een succesvolle Black Friday achter de rug gehad met kortingen oplopend tot 70%. Denk aan geheugenkaarten, cameratassen, lenzen, statieven en ook veel mooie systeemcamera's en spiegelreflexcamera's. De kortingen lopen in 2021 op naar 50%! Via onderstaande link ga je naar de actie pagina van Black Friday CameraNu. 

Bekijk alle Black Friday deals bij CameraNu  


Black Friday deals van Cameraland

Black Friday Camera deals bij Cameraland

CameraLand gaat er in 2021 vol in met fikse kortingen op een groot aantal artikelen. Tijdens Black Friday profiteer je van hoge kortingen en speciale acties. Het wordt een spektakel dat je niet wilt missen! Alle aanbiedingen bekijk je op onderstaande pagina en zijn zowel geldig via de website van CameraLand als in de winkel in Alkmaar. 

Bekijk alle Black Friday deals bij CameraLand  


Black friday 2021 camera deals: Met de feestdagen in aantocht zijn fotografieliefhebbers, of familie of vrienden daarvan, natuurlijk op zoek naar de laatste aanbiedingen op het gebied van fotografie. Gelukkig komt daar Black Friday om de hoek kijken. Veel Nederlandse winkels doen inmiddels mee met deze trend en ook de fotografiewinkels blijven natuurlijk niet achter. Met kortingen oplopend tot wel 50% is dit de uitgelezen kans om hele mooie fotografie producten te scoren voor de feestdagen tegen een lage prijs. Verwacht tijdens Black Friday flinke kortingen op objectieven, lenzen, spiegelreflex camera's, systeem camera's, compactcamera's en veel meer!

Cadeautips nodig? Bekijk ons artikel Cadeautips voor de fotograaf. Zo zorg je dat je niet met lege handen staat wanneer jij het lootje hebt getrokken van je vriend of vriendin die helemaal gek is van fotografie ;-).

Op deze pagina vind je alle camera deals die er op en rond Black Friday 2021 en Cyber Monday 2021 te vinden zijn. Let wel op de levervoorwaarden van de producten, dit kan namelijk anders zijn dan dat je normaal van de webshops gewend bent. Ook wanneer ze dit wel beloven kan het zo zijn dat door de postorderbedrijven vertraging ontstaat en je je pakketje een paar dagen later ontvangt. Desalniettemin heb je toch jouw camera deal met een mooie korting tijdens de Black Friday periode gescoord :-).


Wat is Black Friday?

De dag na Thanksgiving in Amerika (vrijdag) staat bekend als Black Friday. Dit is meestal het begin van het kerstinkopen seizoen. Mensen staan ​​uren voordat de winkels worden geopend in de rij om de koopjes van het jaar te pakken. In de afgelopen paar jaar hebben we een trend meegemaakt om die Black Friday-verkopen voor vrijdag online te brengen. Black Friday is niet meer een eendaags evenement. In de afgelopen jaren is de Black Friday-verkoop al lang voor vrijdag begonnen - met een aantal winkels die hun Black Friday-verkoop op donderdag begonnen en sommige zelfs op woensdag en maandag. Het zou niet verrassend zijn om Black Friday te zien starten vanaf maandag op de Black Friday-week. Als gevolg hiervan is Black Friday niet meer de drukste dag voor winkels en wordt de piekdag verspreid over de week.

Black Friday in Nederland

Op vrijdag 26 november 2021 is het Black Friday in Nederland. Vanaf dat moment hebben we op onze website een overzicht staan met dé fotografie en camera deals van Black Friday 2021. Iin voorgaande jaren ging een groot deel van de camera en fotografie aanbiedingen al vóór Black Friday van start. Black Friday is in Nederland inmiddels niet meer weg te denken. Nederlanders kunnen Black Friday natuurlijk mooi gebruiken voor hun inkopen voor Sinterklaas en Kerst.

Wanneer publiceren winkeliers hun Black Friday deals officieel?

De meeste advertenties worden in de week van Black Friday online gezet op de websites van de verkoper. Maar meer recentelijk beginnen veel winkels hun Black Friday-advertentie begin november te publiceren of soms lekken ze zelfs in oktober. Sommige winkels hebben na Black Friday extra deals die ze alleen op hun website bekend maken.

Plaats een reactie