Gratis, online live lessen volgen over Fotografie, video en meer!

Gratis, online live lessen volgen over Fotografie, video en meer!

Eindelijk, weekend! Wil je toch nog je tijd iets nuttiger besteden dan dat je 2 hele dagen in je bed ligt te Netflixen? Wij hebben de oplossing voor je. Gratis, live en online lessen volgen over fotografie en video, art en design, muziek en audio, DIY en creeren, en tot slot geld en lifestyle. Meestal moet je voor deze online video cursussen flink wat geld neerleggen voor een abonnement.

Wat is Creative Live?

Bij Creative Live is dit anders. Op deze website wordt er de hele dag lang, in elke van deze 5 categorieen live lessen gestreamd die je helemaal gratis kan volgen. Op het moment van schrijven is er bijvoorbeeld een Adobe Photoshop CC Bootcamp gaande. Deze kan je via de On Air tab volledig volgen. Ook kan je de upcoming streams alvast bekijken, zodat je deze in je schema kan plannen.

Betaalde classes

Natuurlijk komt het niet altijd uit wanneer deze live lessen 'on air' te volgen zijn. Daarop heeft Creative Live slim ingespeeld door de volledige lessen ook 'on demand' aan te bieden voor een vaste prijs. Het volledige lessenpakket kun je dan op elk tijdstip volgen, wanneer jou dat uit komt.

Upcoming classes

Om je alvast wat inspiratie te geven hebben we wat leuke, gratis lessen en de data op een rijtje gezet;

Gratis toegang tot hoge kwaliteit, online video training? Wacht dan niet langer en bekijk je eerste gratis 'on air' class op Creative Live.

Plaats reactie
Ook interessant

Beste cameratas voor jouw spiegelreflex of systeemcamera

tips

Beste cameratas voor jouw spiegelreflex of systeemcamera

Wanneer je een nieuwe cameratas gaat kopen is het verstandig om na te gaan waar je hem precies voor gaat gebruiken, en natuurlijk wat voor soort fotograaf je bent. Hieronder een kort overzicht met tips waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een nieuwe cameratas!

Beste laptops voor fotobewerking

tips

Beste laptops voor fotobewerking

Wij leggen uit waar je laptop aan zou moeten voldoen wanneer je foto’s wilt bewerken en geven een aantal voorbeelden van krachtige en betaalbare laptops, geschikt om jouw platen nog mooier te maken.

Sony A7: de verschillen en welke je moet kopen

tips

Sony A7: de verschillen en welke je moet kopen

Als je als fotograaf op zoek bent naar een nieuwe fullframe systeemcamera kom je al snel de Sony Alpha A7 series tegen. Wat zijn de verschillen bij de Sony A7 camera’s en welke is het meest geschikt voor jou als fotograaf?