Gratis, online live lessen volgen over Fotografie, video en meer!

Gratis, online live lessen volgen over Fotografie, video en meer!

Eindelijk, weekend! Wil je toch nog je tijd iets nuttiger besteden dan dat je 2 hele dagen in je bed ligt te Netflixen? Wij hebben de oplossing voor je. Gratis, live en online lessen volgen over fotografie en video, art en design, muziek en audio, DIY en creeren, en tot slot geld en lifestyle. Meestal moet je voor deze online video cursussen flink wat geld neerleggen voor een abonnement.

Wat is Creative Live?

Bij Creative Live is dit anders. Op deze website wordt er de hele dag lang, in elke van deze 5 categorieen live lessen gestreamd die je helemaal gratis kan volgen. Op het moment van schrijven is er bijvoorbeeld een Adobe Photoshop CC Bootcamp gaande. Deze kan je via de On Air tab volledig volgen. Ook kan je de upcoming streams alvast bekijken, zodat je deze in je schema kan plannen.

Betaalde classes

Natuurlijk komt het niet altijd uit wanneer deze live lessen 'on air' te volgen zijn. Daarop heeft Creative Live slim ingespeeld door de volledige lessen ook 'on demand' aan te bieden voor een vaste prijs. Het volledige lessenpakket kun je dan op elk tijdstip volgen, wanneer jou dat uit komt.

Gratis toegang tot hoge kwaliteit, online video training? Wacht dan niet langer en bekijk je eerste gratis 'on air' class op Creative Live.

Plaats reactie
Ook interessant

Supermaan fotograferen

landschap

Supermaan fotograferen

In deze blog vertelt fotograaf Peter Abbes hoe hij de supermaan heeft gefotografeerd. Hij neemt je mee met zijn planning, de instellingen en hoe de uiteindelijke foto tot stand is gekomen.

Overstappen naar systeemcamera

Overstappen naar systeemcamera

Je hoort het al vaak om je heen. Fotografen die overstappen van een spiegelreflex naar een systeemcamera. Nu jij ook aan de beurt bent is het goed om met een aantal dingen rekening te houden. Waarmee? Lees het hier!

Vergelijking Canon EOS 250D met Canon EOS 2000D

Vergelijking Canon EOS 250D met Canon EOS 2000D

De Canon EOS 250D en Canon EOS 2000D zijn bekende spiegelreflexcamera’s voor de beginnende fotograaf. Er is echter wel een prijsverschil tussen beide modellen en dat heeft dan ook zijn redenen.