Gratis, online live lessen volgen over Fotografie, video en meer!

Gratis, online live lessen volgen over Fotografie, video en meer!

Eindelijk, weekend! Wil je toch nog je tijd iets nuttiger besteden dan dat je 2 hele dagen in je bed ligt te Netflixen? Wij hebben de oplossing voor je. Gratis, live en online lessen volgen over fotografie en video, art en design, muziek en audio, DIY en creeren, en tot slot geld en lifestyle. Meestal moet je voor deze online video cursussen flink wat geld neerleggen voor een abonnement.

Wat is Creative Live?

Bij Creative Live is dit anders. Op deze website wordt er de hele dag lang, in elke van deze 5 categorieen live lessen gestreamd die je helemaal gratis kan volgen. Op het moment van schrijven is er bijvoorbeeld een Adobe Photoshop CC Bootcamp gaande. Deze kan je via de On Air tab volledig volgen. Ook kan je de upcoming streams alvast bekijken, zodat je deze in je schema kan plannen.

Betaalde classes

Natuurlijk komt het niet altijd uit wanneer deze live lessen 'on air' te volgen zijn. Daarop heeft Creative Live slim ingespeeld door de volledige lessen ook 'on demand' aan te bieden voor een vaste prijs. Het volledige lessenpakket kun je dan op elk tijdstip volgen, wanneer jou dat uit komt.

Upcoming classes

Om je alvast wat inspiratie te geven hebben we wat leuke, gratis lessen en de data op een rijtje gezet;

Gratis toegang tot hoge kwaliteit, online video training? Wacht dan niet langer en bekijk je eerste gratis 'on air' class op Creative Live.

Plaats reactie
Ook interessant

Kiezen van fotolocatie en plannen van tijd en datum

landschap

Kiezen van fotolocatie en plannen van tijd en datum

De locatie en tijd is bij landschapsfotografie van groot belang. De richting van waar het zonlicht vandaan komt, of deze hoog of laag staat en de lichtval op je onderwerp kunnen veel met een foto doen. Het maakt of kraakt je foto!

Spotshare versie 2 komt eraan

nieuws

Spotshare versie 2 komt eraan

We zijn bezig met een nieuwe versie van de website! Waarom? Om de functionaliteiten beter te laten werken. Beter en sneller locaties zoeken en aanmaken en je foto's toevoegen. Daarnaast breiden we uit met extra functies!

Evenement: Kinderdijk verlichtingsweek 2019!

nieuws

Evenement: Kinderdijk verlichtingsweek 2019!

Een spektakel voor landschapsfotografen, de Illumination week, oftewel de verlichtingsweek van Kinderdijk. Van 2 tot 7 september worden de molens s'avonds prachtig verlicht, wat gegarandeerd staat voor mooie plaatjes!