Evenement: Kinderdijk verlichtingsweek 2019!

Evenement: Kinderdijk verlichtingsweek 2019!

Een spektakel voor landschapsfotografen, de Illumination week, oftewel de verlichtingsweek van Kinderdijk. Van 2 tot 7 september worden de molens s'avonds prachtig verlicht, wat gegarandeerd staat voor mooie plaatjes! De openingstijden voor dit evenement zijn aangepast, dus je hebt genoeg tijd om te genieten van het betoverende Hollands sprookjeslandschap.

Je kunt zelf op pad gaan om te fotograferen, maar ook een rondvaart behoort tot de mogelijkheden. Er worden zelfs twee fotografieworkshops georganiseerd waar je de fijne kneepjes van avond fotografie leert. Ook is er op 6 september een terugkerend hoogtepunt, namelijk de molenmarkt.

Bekijk de timelapse van vorig jaar:

Check alle info hier!

Plaats reactie
Ook interessant

Beste landschapsfotografie boeken

landschap

Beste landschapsfotografie boeken

Naast zelf oefenen met je camera, is het lezen van fotografieboeken een van de beste manieren om je skills te verbeteren. Boeken bieden nieuwe inzichten, inspiratie en praktische uitleg om tot het beste eindresultaat te komen.

DJI Drones vergelijken: verschillen en welke is de beste?

DJI Drones vergelijken: verschillen en welke is de beste?

In dit artikel vergelijken we drones, zodat je kunt zien welke het beste is voor jou, kijkend naar verschillende factoren zoals beeldkwaliteit, vluchttijd en prijs. Bovendien hebben we voor elk een paar video's toegevoegd, zodat je zelf kunt beoordelen!

Beste camera drone 2020

Beste camera drone 2020

Camera drones zijn enorm populair geworden. Ze bieden de mogelijkheid om overal te fotograferen, je kunt elke hoek van je onderwerp vastleggen en voegt natuurlijk een extra wow-factor toe aan je foto.