Evenement: Kinderdijk verlichtingsweek 2019!

Evenement: Kinderdijk verlichtingsweek 2019!

Een spektakel voor landschapsfotografen, de Illumination week, oftewel de verlichtingsweek van Kinderdijk. Van 2 tot 7 september worden de molens s'avonds prachtig verlicht, wat gegarandeerd staat voor mooie plaatjes! De openingstijden voor dit evenement zijn aangepast, dus je hebt genoeg tijd om te genieten van het betoverende Hollands sprookjeslandschap.

Je kunt zelf op pad gaan om te fotograferen, maar ook een rondvaart behoort tot de mogelijkheden. Er worden zelfs twee fotografieworkshops georganiseerd waar je de fijne kneepjes van avond fotografie leert. Ook is er op 6 september een terugkerend hoogtepunt, namelijk de molenmarkt.

Bekijk de timelapse van vorig jaar:

Check alle info hier!

Plaats reactie
Ook interessant

Kiezen van fotolocatie en plannen van tijd en datum

landschap

Kiezen van fotolocatie en plannen van tijd en datum

De locatie en tijd is bij landschapsfotografie van groot belang. De richting van waar het zonlicht vandaan komt, of deze hoog of laag staat en de lichtval op je onderwerp kunnen veel met een foto doen. Het maakt of kraakt je foto!

Spotshare versie 2 komt eraan

nieuws

Spotshare versie 2 komt eraan

We zijn bezig met een nieuwe versie van de website! Waarom? Om de functionaliteiten beter te laten werken. Beter en sneller locaties zoeken en aanmaken en je foto's toevoegen. Daarnaast breiden we uit met extra functies!

Beste cameratas voor jouw spiegelreflex of systeemcamera

tips

Beste cameratas voor jouw spiegelreflex of systeemcamera

Wanneer je een nieuwe cameratas gaat kopen is het verstandig om na te gaan waar je hem precies voor gaat gebruiken, en natuurlijk wat voor soort fotograaf je bent. Hieronder een kort overzicht met tips waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een nieuwe cameratas!