Evenement: Kinderdijk verlichtingsweek 2019!

Evenement: Kinderdijk verlichtingsweek 2019!

Een spektakel voor landschapsfotografen, de Illumination week, oftewel de verlichtingsweek van Kinderdijk. Van 2 tot 7 september worden de molens s'avonds prachtig verlicht, wat gegarandeerd staat voor mooie plaatjes! De openingstijden voor dit evenement zijn aangepast, dus je hebt genoeg tijd om te genieten van het betoverende Hollands sprookjeslandschap.

Je kunt zelf op pad gaan om te fotograferen, maar ook een rondvaart behoort tot de mogelijkheden. Er worden zelfs twee fotografieworkshops georganiseerd waar je de fijne kneepjes van avond fotografie leert. Ook is er op 6 september een terugkerend hoogtepunt, namelijk de molenmarkt.

Bekijk de timelapse van vorig jaar:

Check alle info hier!

Plaats reactie
Ook interessant

Verschil tussen de Canon 6D Mark II en 5D Mark IV

Verschil tussen de Canon 6D Mark II en 5D Mark IV

De Canon 6D Mark II en 5D Mark IV zijn spiegelreflex modellen van Canon, ontzettend sterke units die prachtige resultaten geven. Er is echter wel een groot prijsverschil tussen beide modellen. Wat zijn de verschillen?

Discover functie Lightroom

nieuws

Discover functie Lightroom

De Discover functie in Lightroom, niet heel bekend maar legt alle geheimen van de workflows van bekende fotografen op tafel. Blessing or a curse?

Supermaan fotograferen

landschap

Supermaan fotograferen

In deze blog vertelt fotograaf Peter Abbes hoe hij de supermaan heeft gefotografeerd. Hij neemt je mee met zijn planning, de instellingen en hoe de uiteindelijke foto tot stand is gekomen.