Specialiseren in avondfotografie op avondfotografie.nl

Specialiseren in avondfotografie op avondfotografie.nl

Fotograferen in de avond is voor sommigen een lastige klus. Er komt veel techniek bij kijken. Je hebt bijvoorbeeld te maken met een langere sluitertijd om zoveel mogelijk licht te vangen, maar ook met belangrijke instellingen zoals diafragma, sluitertijd en ISO. Ook scherpstellen heeft extra aandacht nodig. Op Avondfotografie.nl vind je alle tips en tricks omtrent avondfotografie waardoor je jouw avondfoto's enorm kunt verbeteren. Lees meer over het gebruiken van je histogram, het creëren van sterren, de bulb stand of het voorkomen van lensflare.

Inspiratie en workshops

De website biedt verschillende workshops aan om je vaardigheden met betrekking tot avondfotografie te verbeteren en je vindt inspiratie door andere fotografen. Zo vertelt Sven Broeckx over het fotograferen van het Noorderlicht en KvM art photography over het fotograferen van de Melkweg boven Burg Eltz. Geen gebrek meer aan inspiratie en motivatie.

Facebook

Op de facebookpagina van Avondfotografie.nl vind je een handig overzicht van de actuele blue hour tijden en de tijden waarop de zon op komt en onder gaat, samen met de blue hour foto van de maand. Via de facebookpagina blijf je natuurlijk ook op de hoogte van de nieuwste tips en je vindt dagelijks de mooiste avondfoto's.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste tips en tricks, bezoek dan zeker de website en volg de facebookpagina van avondfotografie.nl!

Plaats reactie


Ook interessant

Evenement: Kinderdijk verlichtingsweek 2019!

nieuws

Evenement: Kinderdijk verlichtingsweek 2019!

Een spektakel voor landschapsfotografen, de Illumination week, oftewel de verlichtingsweek van Kinderdijk. Van 2 tot 7 september worden de molens s'avonds prachtig verlicht, wat gegarandeerd staat voor mooie plaatjes!

Beste cameratas voor jouw spiegelreflex of systeemcamera

tips

Beste cameratas voor jouw spiegelreflex of systeemcamera

Wanneer je een nieuwe cameratas gaat kopen is het verstandig om na te gaan waar je hem precies voor gaat gebruiken, en natuurlijk wat voor soort fotograaf je bent. Hieronder een kort overzicht met tips waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een nieuwe cameratas!

Beste laptops voor fotobewerking

tips

Beste laptops voor fotobewerking

Wij leggen uit waar je laptop aan zou moeten voldoen wanneer je foto’s wilt bewerken en geven een aantal voorbeelden van krachtige en betaalbare laptops, geschikt om jouw platen nog mooier te maken.