Specialiseren in avondfotografie op avondfotografie.nl

Specialiseren in avondfotografie op avondfotografie.nl

Fotograferen in de avond is voor sommigen een lastige klus. Er komt veel techniek bij kijken. Je hebt bijvoorbeeld te maken met een langere sluitertijd om zoveel mogelijk licht te vangen, maar ook met belangrijke instellingen zoals diafragma, sluitertijd en ISO. Ook scherpstellen heeft extra aandacht nodig. Op Avondfotografie.nl vind je alle tips en tricks omtrent avondfotografie waardoor je jouw avondfoto's enorm kunt verbeteren. Lees meer over het gebruiken van je histogram, het creëren van sterren, de bulb stand of het voorkomen van lensflare.

Inspiratie en workshops

De website biedt verschillende workshops aan om je vaardigheden met betrekking tot avondfotografie te verbeteren en je vindt inspiratie door andere fotografen. Zo vertelt Sven Broeckx over het fotograferen van het Noorderlicht en KvM art photography over het fotograferen van de Melkweg boven Burg Eltz. Geen gebrek meer aan inspiratie en motivatie.

Facebook

Op de facebookpagina van Avondfotografie.nl vind je een handig overzicht van de actuele blue hour tijden en de tijden waarop de zon op komt en onder gaat, samen met de blue hour foto van de maand. Via de facebookpagina blijf je natuurlijk ook op de hoogte van de nieuwste tips en je vindt dagelijks de mooiste avondfoto's.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste tips en tricks, bezoek dan zeker de website en volg de facebookpagina van avondfotografie.nl!

Plaats reactie


Ook interessant

Verschil tussen de Canon 6D Mark II en 5D Mark IV

Verschil tussen de Canon 6D Mark II en 5D Mark IV

De Canon 6D Mark II en 5D Mark IV zijn spiegelreflex modellen van Canon, ontzettend sterke units die prachtige resultaten geven. Er is echter wel een groot prijsverschil tussen beide modellen. Wat zijn de verschillen?

Discover functie Lightroom

nieuws

Discover functie Lightroom

De Discover functie in Lightroom, niet heel bekend maar legt alle geheimen van de workflows van bekende fotografen op tafel. Blessing or a curse?

Supermaan fotograferen

landschap

Supermaan fotograferen

In deze blog vertelt fotograaf Peter Abbes hoe hij de supermaan heeft gefotografeerd. Hij neemt je mee met zijn planning, de instellingen en hoe de uiteindelijke foto tot stand is gekomen.