Specialiseren in avondfotografie op avondfotografie.nl

Specialiseren in avondfotografie op avondfotografie.nl

Fotograferen in de avond is voor sommigen een lastige klus. Er komt veel techniek bij kijken. Je hebt bijvoorbeeld te maken met een langere sluitertijd om zoveel mogelijk licht te vangen, maar ook met belangrijke instellingen zoals diafragma, sluitertijd en ISO. Ook scherpstellen heeft extra aandacht nodig. Op Avondfotografie.nl vind je alle tips en tricks omtrent avondfotografie waardoor je jouw avondfoto's enorm kunt verbeteren. Lees meer over het gebruiken van je histogram, het creëren van sterren, de bulb stand of het voorkomen van lensflare.

Inspiratie en workshops

De website biedt verschillende workshops aan om je vaardigheden met betrekking tot avondfotografie te verbeteren en je vindt inspiratie door andere fotografen. Zo vertelt Sven Broeckx over het fotograferen van het Noorderlicht en KvM art photography over het fotograferen van de Melkweg boven Burg Eltz. Geen gebrek meer aan inspiratie en motivatie.

Facebook

Op de facebookpagina van Avondfotografie.nl vind je een handig overzicht van de actuele blue hour tijden en de tijden waarop de zon op komt en onder gaat, samen met de blue hour foto van de maand. Via de facebookpagina blijf je natuurlijk ook op de hoogte van de nieuwste tips en je vindt dagelijks de mooiste avondfoto's.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste tips en tricks, bezoek dan zeker de website en volg de facebookpagina van avondfotografie.nl!

Plaats reactie


Ook interessant

Kiezen van fotolocatie en plannen van tijd en datum

landschap

Kiezen van fotolocatie en plannen van tijd en datum

De locatie en tijd is bij landschapsfotografie van groot belang. De richting van waar het zonlicht vandaan komt, of deze hoog of laag staat en de lichtval op je onderwerp kunnen veel met een foto doen. Het maakt of kraakt je foto!

Spotshare versie 2 komt eraan

nieuws

Spotshare versie 2 komt eraan

We zijn bezig met een nieuwe versie van de website! Waarom? Om de functionaliteiten beter te laten werken. Beter en sneller locaties zoeken en aanmaken en je foto's toevoegen. Daarnaast breiden we uit met extra functies!

Evenement: Kinderdijk verlichtingsweek 2019!

nieuws

Evenement: Kinderdijk verlichtingsweek 2019!

Een spektakel voor landschapsfotografen, de Illumination week, oftewel de verlichtingsweek van Kinderdijk. Van 2 tot 7 september worden de molens s'avonds prachtig verlicht, wat gegarandeerd staat voor mooie plaatjes!