Uitgelichte Spotshare foto's week 10

Uitgelichte Spotshare foto's week 10

Nieuw: Camera deals

Om jullie op te hoogte te houden van de laatste deals hebben we een overzicht gemaakt met de laatste acties omtrent camera's en lenzen. Dit overzicht updaten we wekelijks zodat je kan profiteren van beste aanbiedingen.

Naar de deals

Op SpotShare worden dagelijks de mooiste foto's geplaatst, waarvan we elke dag wel een op onze socials plaatsen. Ook op Instagram zien we steeds meer foto's verschijnen met de hashtag #spotsharenl, prachtig om deze allemaal te ontdekken! Deze week was wel een hele drukke week op onze website, ontzettend bedankt hiervoor! Het was een uitdaging om tussen al deze mooie platen te kiezen, maar hier zijn ze dan! Dit zijn onze favoriete foto's van deze week.

SpotShare Features

Foto: Rémon Lourier

Foto: Edwin van Alfen

Foto: Danny Tax

Foto: Diana Kemperman

Foto: Andre Romkes

Foto: Stefan Van Wilgen

Foto: Sabina van Dijk-Visser

Foto: Adri den Bakker

Foto: Bas Hemerik

Dat was het voor deze week, we zien graag al jullie prachtige foto's weer op onze website en instagram verschijnen met de hashtag #spotsharenl!

Plaats reactie
Ook interessant

Beste cameratas voor jouw spiegelreflex of systeemcamera

tips

Beste cameratas voor jouw spiegelreflex of systeemcamera

Wanneer je een nieuwe cameratas gaat kopen is het verstandig om na te gaan waar je hem precies voor gaat gebruiken, en natuurlijk wat voor soort fotograaf je bent. Hieronder een kort overzicht met tips waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een nieuwe cameratas!

Beste laptops voor fotobewerking

tips

Beste laptops voor fotobewerking

Wij leggen uit waar je laptop aan zou moeten voldoen wanneer je foto’s wilt bewerken en geven een aantal voorbeelden van krachtige en betaalbare laptops, geschikt om jouw platen nog mooier te maken.

Sony A7: de verschillen en welke je moet kopen

tips

Sony A7: de verschillen en welke je moet kopen

Als je als fotograaf op zoek bent naar een nieuwe fullframe systeemcamera kom je al snel de Sony Alpha A7 series tegen. Wat zijn de verschillen bij de Sony A7 camera’s en welke is het meest geschikt voor jou als fotograaf?