Uitgelichte Spotshare foto's week 10

Uitgelichte Spotshare foto's week 10

Nieuw: Camera deals

Om jullie op te hoogte te houden van de laatste deals hebben we een overzicht gemaakt met de laatste acties omtrent camera's en lenzen. Dit overzicht updaten we wekelijks zodat je kan profiteren van beste aanbiedingen.

Naar de deals

Op SpotShare worden dagelijks de mooiste foto's geplaatst, waarvan we elke dag wel een op onze socials plaatsen. Ook op Instagram zien we steeds meer foto's verschijnen met de hashtag #spotsharenl, prachtig om deze allemaal te ontdekken! Deze week was wel een hele drukke week op onze website, ontzettend bedankt hiervoor! Het was een uitdaging om tussen al deze mooie platen te kiezen, maar hier zijn ze dan! Dit zijn onze favoriete foto's van deze week.

SpotShare Features

Foto: Rémon Lourier

Foto: Edwin van Alfen

Foto: Danny Tax

Foto: Diana Kemperman

Foto: Andre Romkes

Foto: Stefan Van Wilgen

Foto: Sabina van Dijk-Visser

Foto: Adri den Bakker

Foto: Bas Hemerik

Dat was het voor deze week, we zien graag al jullie prachtige foto's weer op onze website en instagram verschijnen met de hashtag #spotsharenl!

Plaats reactie
Ook interessant

Discover functie Lightroom

nieuws

Discover functie Lightroom

De Discover functie in Lightroom, niet heel bekend maar legt alle geheimen van de workflows van bekende fotografen op tafel. Blessing or a curse?

Supermaan fotograferen

landschap

Supermaan fotograferen

In deze blog vertelt fotograaf Peter Abbes hoe hij de supermaan heeft gefotografeerd. Hij neemt je mee met zijn planning, de instellingen en hoe de uiteindelijke foto tot stand is gekomen.

Overstappen naar systeemcamera

Overstappen naar systeemcamera

Je hoort het al vaak om je heen. Fotografen die overstappen van een spiegelreflex naar een systeemcamera. Nu jij ook aan de beurt bent is het goed om met een aantal dingen rekening te houden. Waarmee? Lees het hier!