Uitgelichte Spotshare foto's week 8

Uitgelichte Spotshare foto's week 8

Nieuw: Camera deals

Om jullie op te hoogte te houden van de laatste deals hebben we een overzicht gemaakt met de laatste acties omtrent camera's en lenzen. Dit overzicht updaten we wekelijks zodat je kan profiteren van beste aanbiedingen.

Naar de deals

Op SpotShare worden dagelijks de mooiste foto's geplaatst, waarvan we elke dag wel een op onze socials plaatsen. Ook op Instagram zien we steeds meer foto's verschijnen met de hashtag #spotsharenl, prachtig om deze allemaal te ontdekken! Dit zijn onze favoriete foto's van deze week.

SpotShare Features

Foto: Martien Hoogebeen

Foto: @arnoudvandeweerd

Foto: @mckoolhaas

Foto: @thespankphotography

Foto: @sabinavandijk

Foto: @ramontolkamp

Foto: @rene_van_putten.fotografie

Dat was het voor deze week, we zien graag al jullie prachtige foto's weer op onze website en instagram verschijnen met de hashtag #spotsharenl!

Plaats reactie
Ook interessant

Beste systeemcamera voor beginners

tips

Beste systeemcamera voor beginners

Op zoek naar een systeemcamera voor beginners? We zetten de beste voor je op een rijtje, zodat je meteen aan de slag kunt met fotograferen met je nieuwe systeemcamera.

Top 5 beste Sinterklaas- en kerst cadeau's voor de fotograaf

tips

Top 5 beste Sinterklaas- en kerst cadeau's voor de fotograaf

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat de cadeautjes weer rond je oren vliegen. Grote kans dat je een familielid of vriend(in) hebt die fotograaf is en laat je nou nét zijn of haar lootje getrokken hebben! Wij geven je cadeautips.

Welke instellingen zijn het best voor landschapsfotografie?

landschap

Welke instellingen zijn het best voor landschapsfotografie?

De beste instellingen voor landschapsfotografie, en zo ook voor elke andere tak van fotografie, bestaan niet. Belangrijk is om te begrijpen hoe de belichtingsdriehoek werkt en hoe je deze toepast. In dit artikel geven we je een aantal voorbeelden