Spotshare, fotografie gear blog

Specialiseren in avondfotografie op avondfotografie.nl

Geüpdatet op 14 april 2021 #Tips en tricks

Fotograferen in de avond is voor sommigen een lastige klus. Er komt veel techniek bij kijken. Je hebt bijvoorbeeld te maken met een langere sluitertijd om zoveel mogelijk licht te vangen, maar ook met belangrijke instellingen zoals diafragma, sluitertijd en ISO. Ook scherpstellen heeft extra aandacht nodig. Op Avondfotografie.nl vind je alle tips en tricks omtrent avondfotografie waardoor je jouw avondfoto's enorm kunt verbeteren. Lees meer over het gebruiken van je histogram, het creëren van sterren, de bulb stand of het voorkomen van lensflare.

Inspiratie en workshops

De website biedt verschillende workshops aan om je vaardigheden met betrekking tot avondfotografie te verbeteren en je vindt inspiratie door andere fotografen. Zo vertelt Sven Broeckx over het fotograferen van het Noorderlicht en KvM art photography over het fotograferen van de Melkweg boven Burg Eltz. Geen gebrek meer aan inspiratie en motivatie.

Facebook

Op de facebookpagina van Avondfotografie.nl vind je een handig overzicht van de actuele blue hour tijden en de tijden waarop de zon op komt en onder gaat, samen met de blue hour foto van de maand. Via de facebookpagina blijf je natuurlijk ook op de hoogte van de nieuwste tips en je vindt dagelijks de mooiste avondfoto's.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste tips en tricks, bezoek dan zeker de website en volg de facebookpagina van avondfotografie.nl!

Plaats een reactie